Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - safraz89

Pages: [1] 2
1
I am guessing there is no fix for this

2
Hello Froyok

Sorry I am not sure where to do this. I am looking under the nvidia controlpanel and there is a lot of settings I am not sure what I should change

Also my laptop doesnt have an intergrated GPU. Its a ASUS ROG VIK701 and comes with a nvidia 1080gtx

I dont have this problem with other 3d software including designer..

3
Hello Froyok,

I am using a laptop, the extra monitor is plugged into the hdmi port of the laptop. It works fine for other softwares Designer, photoshop, mzbrush maya etc. Its just painter that has the problem. My graphic card is a nvidia gtx 1080.

Kind regards

Safraz

4

Bump* Just checking is this fixable? :)

Regards

Saf

5
Hi jeremie

Thank you for the quick reply. Here is the log file. I hope it helps!


6
Hello

So I am working on a dual setup with a  huion 220 gt monitor. I have to always unplug it to load substance painter or else it crashes. It just has a blank white screen.

7
Hello

I dont know if I worded it correctly but I want to know is it possible to bring a packed texture into substance and plug seperate channels R G B A into roughness metallic ao etc without having to load in seperate full srgb textures? I would like to know if this would save up on memory since working in sp becomes very slow..

8
Thank you for calrifying that for me Froyok :) I just wanted to make sure if there was an ideal viewport setup for skin.

9
Hi Jermie,

thank you for the swift reply! I didnt notice this feature it is quite cool. :) Is it normal for skin to look noisy in the viewport? What is the ideal setup to look good in the viewport. Even with anti aliasing , detail maps look so noisy so  I have to frequently move into marmoset to see how it really looks.

10
hello

I have a frustrating issue today that happened randomly today after hours of work doing some skin. The save file both before and after is ruined and i lost all my projection painting. I even tried reloading textures. Areas that should have projection painting appear black.


This is from saving in the latest SP. I had to backtrack to an earlier version save to recover my projections.

Edit: I cant open the save file anymore, just says its unable to load and the windows stay grey

log in attachment.

11
Hi!

I cant seem to figure this out but I want to know is it possible to make a cavity mask with detail normals you do in substance painter itself. I am experimenting with XYZ texturing SP instead of using zbrush and generate a cavity from here to work with.


12
Old topic


But bumping this cos its a bane i currently go through as a character artist :I

13
Substance DesignerSubstance Designer - Technical Support - Re: AO_Artifacts?
 on: September 13, 2016, 02:18:30 pm 
When I baked with matching set to always, it was creating the white halos... I had no other way to do it. My current setting worked :)


Duno why but I guess this is how it behaves.

14
Substance DesignerSubstance Designer - Technical Support - Re: AO_Artifacts?
 on: September 12, 2016, 12:49:42 pm 
Hello treidge,

Thank you for having a look at my post.

I actually managed to fix it, so its working as intended :)

I let it stay at match by name under baking and set the matching to always under ambient occlusion. Also had ignore back faces set to false.

So it bakes correctly now so I am happy :)


15
Substance DesignerSubstance Designer - Technical Support - AO_Artifacts?
 on: September 10, 2016, 11:50:28 am 
Hello ^^  :)


My previous post was how to use high and low baking, but I managed to figure it out.

I have always had this weird issue with baking ambient occlusion. There is always this white gaps in the AO when in reality I want them to full up black.

What settings do I need to use for the AO?

Pages: [1] 2